Στις 13 και 14 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και παγκύπριο ρεκόρ συμμετοχών ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024! Οι έξι διαδρομές της διοργάνωσης φιλοξένησαν συνολικά πάνω από 17.000 δρομείς, εκ των οποίων οι 3.000 προέρχονταν από 75 διαφορετικές χώρες!

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια σταθήκαμε και φέτος υποστηρικτές του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος, χαρίζοντάς του επιπλέον το πολύ σημαντικό στοιχείο της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας. Για τη συλλογή των ανακυκλώσιμων συσκευασιών τοποθετήθηκαν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης PMD στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού και κατά μήκος όλων των διαδρομών.

Με τη βοήθεια όλων καταφέραμε να συλλέξουμε και να ανακυκλώσουμε πάνω από 1.500 κιλά πλαστικά μπουκάλια και τενεκεδάκια αλουμινίου και πάνω από 150 κιλά χαρτί!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους διοργανωτές και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τους χορηγούς, όλους τους συντονιστικούς φορείς και τους δρομείς που συνέδραμαν στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα.

Θέτοντας ακόμα πιο υψηλούς στόχους δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με μεθοδικότητα και πάθος το έργο μας και δίνουμε ραντεβού στον Μαραθώνιο Λεμεσού, 2025!