Η Green Dot Cyprus από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα έχει επιδείξει ιδιαίτερα σημαντικό έργο και δράσεις, οι οποίες αναγνωρίζονται τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι μέχρι στιγμής επιτυχίες αποδεικνύουν πως ο Οργανισμός μας βρίσκεται στο σωστό δρόμο και στόχος όλων μας είναι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, επιτυγχάνοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, παρουσιάζονται τα βραβεία που έχουν απονεμηθεί στον Οργανισμό από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα:

Cyprus

Κυπριακές Διακρίσεις:

 • H Green Dot Cyprus έλαβε την τιμητική Διάκριση του «Ασημένιου Χορηγού» για τη συμμετοχή και στήριξή της στην Παγκύπρια Εκστρατεία καθαρισμού “Let’s Do It! Cyprus 2020 – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο”, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την εβδομάδα 26ης Οκτωβρίου – 1ης Νοεμβρίου 2020. Η Green Dot Cyprus προσέφερε για τις ανάγκες της Παγκύπριας Eκστρατείας Kαθαρισμού 250 ρολά σακουλών για υλικά PMD και 2500 σακούλες για συλλογή σύμμεικτων υλικών.

 • H Green Dot τιμήθηκε για τη συμμετοχή και στήριξή της στον θεσμό του Radisson Blue – Μαραθώνιος Λάρνακας, τον Νοέμβριο του 2019, σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο Radisson Blue, που διοργανώθηκε ειδικά για τους χορηγούς και υποστηρικτές. Συγκεκριμένα η Green Dot τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης σε όλη τη διαδρομή του Μαραθωνίου Λάρνακας και ενημερωτικό περίπτερο για την ανακύκλωση συσκευασιών. Επίσης, με δικό της σταθμό ανεφοδίαζε με νερό τους αθλητές.

 • Στην Green Dot απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα ως χορηγός και υποστηρικτής των υπεραγορών Αλφαμέγα – ‘’Run as One’’, τον Οκτώβριο του 2019, σε ειδική τελετή που ακολούθησε μετά τη λήξη των αγώνων δρόμου. Στον αγώνα η Green Dot Cyprus  συμμετείχε με περίπτερο, με παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά. Ταυτόχρονα ενημέρωσε το κοινό για την ανακύκλωση και για τις καλές συνήθειες που πρέπει όλοι να αποκτήσουμε, δηλαδή να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας την Άθληση, τη Σωστή Διατροφή, τη Συνεχή Μάθηση και την Καλή Ψυχαγωγία.

 • Περιβαλλοντικά Βραβεία για Επιχειρήσεις – Απονεμήθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης για την κατηγορία Προϊόν/Υπηρεσία το 2007.

 • Περιβαλλοντικά Βραβεία – Απονεμήθηκε από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, για την κατηγορία 2008 Βραβείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Ανδρέα Αχιλλείδη), το 2008.

 • Βραβεία Επιχειρηματικότητας – Απονεμήθηκε από το Περιοδικό InBusiness, στην κατηγορία Νέο Προϊόν/Υπηρεσία, το 2008.

 • Περιβαλλοντικά Βραβεία  – Απονεμήθηκε από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, στον κ. Κυριάκο Παρπούνα, το 2012.

EU

Ευρωπαϊκές Διακρίσεις:

 • Ευρωπαϊκά Βραβεία – Προώθηση της Επιχειρηματικότητας της Ε.Ε. – Απονεμήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την κατηγορία Δεύτερη Θέση στην Ευρώπη: “Υπεύθυνη και Συνολική Επιχειρηματικότητα”, το 2013.
 • Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας – Απονεμήθηκε από το Ανεξάρτητο δίκτυο λογιστών και συμβουλευτικών εταιρειών RSM International, για την κατηγορία Εθνικός Νικητής: “Περιβαλλοντική & Εταιρική Αειφορία”, το 2014.
 • Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας – Απονεμήθηκε από το Ανεξάρτητο δίκτυο λογιστών και συμβουλευτικών εταιρειών RSM International, για την κατηγορία Ruban D`Honour, το 2015.
 • 1000 Διακεκριμένες Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις- Απονεμήθηκε από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, για την κατηγορία 1 από τις 5 κυπριακές επιχειρήσεις, το 2016.