Οι εταιρείες μέλη της Green Dot Κύπρου έχουν την υποχρέωση να δηλώνουν κάθε χρόνο μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου τις συσκευασίες που τοποθέτησαν στην αγορά την περασμένη χρονιά.

Πιο κάτω θα βρείτε τα διάφορα είδη δηλώσεων συσκευασίας που αφορούν τα μέλη της Green Dot:

1. ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗ (2024)

1α. ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ (2024)

2. ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (2024)

2α. ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΟΤΑ (2024)

3. ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ (2024)

Η Green Dot Κύπρου έχει το δικαίωμα ελέγχου των δηλώσεων των μελών της.

Κάθε χρόνο ελέγχονται περίπου 20 εταιρείες. Ο έλεγχος γίνεται από Ορκωτούς Ελεγκτές. Οι εταιρείες που θα ελεγχθούν ενημερώνονται από την αρχή της χρονιάς και οι έλεγχοι διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος των ελέγχων είναι η πιστοποίηση της ορθότητας της δήλωσης των μελών.

ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΗΝ GREEN DOT ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ H’ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.

Οι μόνοι που έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της εταιρείας σας είναι συγκεκριμένα στελέχη της Green Dot Κύπρου. Η Green Dot Κύπρου δεσμεύεται με αυστηρούς όρους εχεμύθειας προς τα μέλη της όπως μπορείτε να δείτε και από τη Συμφωνία Μέλους.

Πρόσβαση στα κατ΄ ιδίαν στοιχεία μιας εταιρείας δεν δικαιούται κανένας τρίτος ούτε και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Dot Κύπρου και αυτή η αρχή τηρείται από τον Οργανισμό με ευλάβεια.