Η Ημερίδα «Πράσινα Στρατόπεδα» πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2023, στο Στρατόπεδο «Μ. Γιωργάλλα», στον Μαθιάτη, στην παρουσία του Έντιμου Υπουργού Άμυνας κ. Μιχάλη Γιωργάλλα, επισφραγίζοντας με κάθε επισημότητα τη στρατηγική συμμαχία μεταξύ της Green Dot και της Εθνικής Φρουράς.

Η προσπάθεια δημιουργίας των Πράσινων Στρατοπέδων αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Green Dot, η οποία έχει ως στόχο την αύξηση των ποσοτήτων ανακύκλωσης, κυρίως πλαστικού και αλουμινίου, μέσω στοχευμένων δράσεων και στρατηγικών συνεργασιών. Εξίσου σημαντικός στόχος είναι και η οικοδόμηση μιας σωστής περιβαλλοντικής κουλτούρας από τα νέα άτομα που τελούν τη στρατιωτική τους θητεία, σε μια κρίσιμη ηλικία διαμόρφωσης προσωπικών αξιών και ιδανικών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Έντιμο Υπουργό Άμυνας κ. Μιχάλη Γιωργάλλα, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, την Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Μαρία Παναγιώτου, τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας κ. Αντρέα Λουκά και τον Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Κώστα Χατζηπαναγιώτου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και στηρίξαν τη συντονισμένη αυτή προσπάθεια.