ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GREEN DOT CYPRUS

(15.11.2021 – 29.11.2021)

 

Όροι & Προϋποθέσεις:

 

  1. Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό της Green Dot Cyprus συνεπάγεται αποδοχή των ακόλουθων όρων και προϋποθέσεων.
  2. Ο διαγωνισμός δεν συλλέγει οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, εκτός από το όνομα του διαγωνιζόμενου/ης, όπως αυτό εμφανίζεται στο προφίλ του στο Facebook και το Instagram. Η χρήση του ονόματος του/της νικητή/τριας είναι περιορισμένη, λόγω του γεγονότος ότι κάθε χρήστης στο Facebook μπορεί να δει το όνομά του/της μέσω της προσθήκης ετικετών (tag) στο Facebook.
  3. Διάρκεια διαγωνισμού: Από τις 15 Νοεμβρίου 2021 μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου 2021 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι κατοικούν στην Κύπρο!
  4. Δώρο διαγωνισμού: 5 (πέντε) τυχεροί θα κερδίσουν από 10 (δέκα) ρολά Green Dot Eco Bags. Kάθε νικητής θα κερδίσει από 5 (πέντε) ρολά σακούλες για PMD και 5 (πέντε) ρολά σακούλες για είδη χαρτιού και χάρτινες συσκευασίες.
  5. Οι νικητές/τριες δεν θα μπορούν να ανταλλάξουν το δώρο με χρηματικό ποσό.
  6. Η κλήρωση θα γίνει με τυχαία επιλογή και θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2021.
  7. Οι νικητές/τριες θα λάβουν ενημέρωση μέσω προσωπικού μηνύματος -σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής του δώρου- την ίδια μέρα που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.
  8. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών/τριών θα γίνει στην επίσημη σελίδα Green Dot Cyprus στο Facebook και το Instagram, μετά από την επιβεβαίωση των νικητών/τριών ότι αποδέχονται το δώρο, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.
  9. Σε περίπτωση που οι νικητές/τριες δεν απαντήσουν εντός 24 ωρών, θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση.