Συγκεκριμένα η Green Dot θα τοποθετήσει κάδους ανακύκλωσης σε όλη την διαδρομή του Μαραθωνίου Λάρνακας, ενώ θα έχει παρουσία τόσο με περίπτερο που θα ενημερώνει για την ανακύκλωση συσκευασιών αλλά και εκπαιδευτικό παιχνίδι, όσο και με δικό της σταθμό που θα ανεφοδιάζει τους αθλητές.

Για την Green Dot η συμμετοχή σε δράσεις που φέρνουν πιο κοντά στον κόσμο το μήνυμα για ένα σύγχρονο Ευ Ζην είναι εξαιρετικά σημαντική.

Εξάλλου ο στόχος της Green Dot εδράζεται στην προσπάθεια προώθησης ενός τρόπου ζωής ο οποίος να επιδεικνύει σεβασμό προς το περιβάλλον και σεβασμό προς τις επόμενες γενιές, μέσα από το κτίσιμο καλών συνηθειών.

Η ανακύκλωση βρίσκεται στο επίκεντρο των καλών συνηθειών μαζί με την άθληση/κίνηση, μάθηση/προσαρμογή, καλή διατροφή και ψυχαγωγία. Εξ ου και το μήνυμα που στέλνουμε σε κάθε πολίτη είναι «Κτίσε καλές συνήθειες».

Μέσα από τέτοιες συνεργασίες δυναμώνουμε τα κοινά μας μηνύματα και επιτυγχάνουμε τους κοινούς μας στόχους. Η αξία της συμμετοχής σε τέτοιες εκδηλώσεις για την Green Dot βρίσκεται στη διασπορά των σωστών μηνυμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.greendot.com.cy, ή μέσω της εφαρμογής ‘ReCYcling CY’ στο κινητό τηλέφωνο, ή το tablet σας.

Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Οι διαδρομές 

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου.

Οι βραβεύσεις

Το 2018, έχει βραβευθεί με Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και με Χάλκινο στην κατηγορία Running and live well, ενώ το 2019 έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και Χάλκινο στην κατηγορία Sports & Adventure.

Στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2019, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει κερδίσει συνολικά οκτώ  βραβεία, δυο χρυσά στις κατηγορίες Ατομικά Αθλήματα και Kids/Youth/Grassroots , πέντε αργυρά στις κατηγορίες Αθλητικός Τουρισμός, Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ερασιτεχνικού/Μαζικού Αθλητισμού/Ακαδημίες, Running & Living Well,  Mobile Fan Experience και ένα χάλκινο στην Κατηγορία CSR.

Στα πρώτα Cyprus Responsible Business Awards 2019, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει κερδίσει δύο  βραβεία Xάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία Πολιτισμός/Αθλητισμός και Χάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία Έρανοι/Φιλανθρωπικές Δραστηριότητες

Τέλος, στα πρώτα βραβεία διαφήμισης Carob Awards 2019, η ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας έχει κερδίσει Χάλκινο στην κατηγορία Website Design.