ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού

Στέλνοντας ηχηρά μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος, ολοκληρώθηκε το 5ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον Μώλο Λεμεσού.

Το Φεστιβάλ ξεπέρασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, καθώς παρευρέθηκαν σε αυτό πλήθος κόσμου, αγκαλιάζοντας για ακόμα μία φορά την πρωτοβουλία του Οργανισμού Green Dot και των Δήμων της μείζονος Λεμεσού.

Το αναβαθμισμένο πρόγραμμα του Φεστιβάλ προσέλκυσε ντόπιους καθώς και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα ανακύκλωσης και περιβάλλοντος αλλά και να διασκεδάσουν με εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες, να συμμετέχουν σε εργαστήρια για την ανακύκλωση και να απολαύσουν το ολοήμερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Μέσα από το μήνυμα «Κτίσε καλές συνήθειες», η Green Dot πρόβαλε την ανακύκλωση ως αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου Ευ Ζην, μαζί με την άθληση, τη μάθηση, τη σωστή διατροφή και την ψυχαγωγία.

Η Green Dot Cyprus ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία Amdocs που για ακόμα μία χρονιά ήταν ο Μέγας Χορηγός του Φεστιβάλ. Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του Φεστιβάλ, τους Δήμους της Μείζονος Λεμεσού που ήταν οι συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ, τους Οργανισμούς και τις εταιρείες που συμμετείχαν καθώς και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Οργανισμού. Το ραντεβού μας ανανεώνεται για το 2020 με ένα ακόμα καλύτερο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης.