Συμφωνία επί των θεμάτων που απασχολούν τον τελευταίο καιρό την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία εν γένει…

27η Μαΐου, 2016

Ανακοίνωση

Σε σημερινή συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κύριου Νίκου Κουγιάλη με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Dot Κύπρου Κύριο Μιχάλη Σπανό και τον Διευθυντή Τμήματος Περιβάλλοντος Κύριον Κώστα Χ΄ Παναγιώτου, επήλθε συμφωνία επί των θεμάτων που απασχολούν τον τελευταίο καιρό την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία εν γένει.

Συγκεκριμένα, η Green Dot Κύπρου, σεβόμενη την αποστολή της, τους πολίτες του τόπου καθώς και τους θεσμούς της χώρας, επαναρχίζει τη συλλογή ανακυκλωσίμων υλικών στην Πάφο τις επόμενες των ημερών.

Επίσης διευθετήθηκε συνάντηση του Υπουργού, με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου και τον Πρόεδρον της Green Dot Κύπρου την επόμενη Τετάρτη, 1η Ιουνίου, 2016, στο Παραλίμνι με σκοπό την γεφύρωση των διαφορών και την επίλυση των προβλημάτων.

Κατά τη συνάντηση του Κυρίου Κουγιάλη με τον Κύριο Σπανό, συμφωνήθηκε επίσης, ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στη παρουσία και του Διευθυντή Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Κώστα Χ’ Παναγιώτου, με σκοπό τη τροχοδρόμηση επίλυσης θεσμικών προβλημάτων που αφορούν την ανακύκλωση τα οποία υφίστανται επί μακρόν.

Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Υπουργό του οποίου η θετική παρέμβαση θα συμβάλει στην εξομάλυνση της κατάστασης προς όφελος της χώρας και του πολίτη.

Η Green Dot Κύπρου δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με ζήλο και αίσθημα ευθύνης να υπηρετεί την κοινωνία.