Βράβευση εταιρειών Green Companies

fkof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε βράβευση των πρώτων πέντε εταιρειών που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα Green Academy προχώρησε η Green Dot Κύπρου. Στις εταιρείες που βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού απονεμήθηκε ο τίτλος Green Company, παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου και των Δημάρχων της Μείζονος Λεμεσού.

 

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι εταιρείες: - Lounic Ltd - Kean Soft Drinks Ltd - GPM Henkel Ltd - Amdocs Development Ltd - EUREKA Ltd Το πρόγραμμα Green Academy αποτελεί ένα microsite που δημιουργήθηκε από την Green Dot Κύπρου, το οποίο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και των εταιρειών για θέματα ανακύκλωσης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ενότητες: Εισαγωγή στην ανακύκλωση, σωστή διαλογή PMD, σωστή διαλογή χαρτιού, σωστή διαλογή γυαλιού και Green Dot Κύπρου.

 

Η κάθε ενότητα περιλαμβάνει ένα εισαγωγικό βίντεο που επεξηγεί με απλό και ευχάριστο τρόπο τον σωστό τρόπο συλλογής, διαλογής και διαχείρισης των ανακυκλώσιμων υλικών. Στο τέλος κάθε ενότητας ο χρήστης καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ενώ με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας, λαμβάνει τον τίτλο Green Ambassador (εάν ο χρήστης είναι πολίτης) και Green Company (εάν δέκα υπάλληλοι της ίδιας εταιρείας ή οργανισμού έχουν συμπληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα). Μπορείτε να εγγραφείτε στην Green Academy στον σύνδεσμο http://greendot.com.cy/el/academy-home

STAY IN TOUCHSubscribe

Address: 

Tseriou Avenue 229,

P.C. 2047,

Strovolos, Nicosia, Cyprus

 

Postal Address: 

PO Box. 25463,

1310 Nicosia, Cyprus

Consumer Line 7000 0090

Phone Number 22 586 000

Fax 22 586 001

E-mail admin@greendot.com.cy