Χιλιάδες κόσμου στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού

fes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Μώλο της Λεμεσού, από την Green Dot Κύπρου σε συνεργασία με τους Δήμους της Μείζονος Λεμεσού.

 

Για ακόμα μία φορά το Φεστιβάλ αγκαλιάστηκε τόσο από τον κόσμο της Λεμεσού, όσο και από ξένους επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ανακύκλωση και να ευαισθητοποιηθούν για το περιβάλλον. Στο Φεστιβάλ φιλοξενήθηκαν πέραν των σαράντα ενημερωτικών και ψυχαγωγικών περιπτέρων, τα οποία περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά παιχνίδια για την ανακύκλωση, περίπτερα φαγητού, καθώς και περίπτερα όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να ετοιμάσουν και γευτούν κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα, στο πλαίσιο προώθησης του «ΕΥ ΖΗΝ».

 

Το Φεστιβάλ πλαισιώθηκε από πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων, ενώ πραγματοποιήθηκε και τρίωρο live link από το Ράδιο Πρώτο. Παράλληλα, έγινε και βράβευση των πρώτων εταιρειών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Green Academy της Green Dot Κύπρου.

 

Στις εταιρείες απονεμήθηκε ο τίτλος “Green Company” από την Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου. Η Green Dot Κύπρου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, τους συνδιοργάνωτες καθώς και τους χορηγούς που συνέδραμαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Φεστιβάλ, και ανανεώνει το ραντεβού της με τον κόσμο της Λεμεσού για την επόμενη χρονιά.

 

 

STAY IN TOUCHSubscribe

Address: 

Tseriou Avenue 229,

P.C. 2047,

Strovolos, Nicosia, Cyprus

 

Postal Address: 

PO Box. 25463,

1310 Nicosia, Cyprus

Consumer Line 7000 0090

Phone Number 22 586 000

Fax 22 586 001

E-mail admin@greendot.com.cy