Νέα εφαρμογή Recycling CY και νέος Διαδικτυακός Χάρτης

Η Green Dot Κύπρου σε συνεργασία με την Οργανισμό ΑΦΗΣ Κύπρου δημιούργησαν την νέα εφαρμογή Recycling CY η οποία παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την ανακύκλωση των συσκευασιών και των μπαταριών.

Μέσω της εφαρμογής το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για την μέρα και ώρα συλλογής του PMD και του Χαρτιού, καθώς και για το πού μπορεί να βρει νησίδες ανακύκλωσης και κάδους συλλογής γυαλιού. Επίσης το κοινό μπορεί να βρει τους χώρους στους οποίους υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης μπαταριών και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τους δύο Οργανισμούς.

 

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης διεύθυνσης καθώς και τη δυνατότητα πλοήγησης σε σημεία ενδιαφέροντος όπως οι κάδοι ανακύκλωσης γυαλιού και μπαταριών. Τέλος η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση στο Recycling Academy μέσω της οποίας το κοινό μπορεί να βρει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την ανακύκλωση συσκευασιών.

 

Η εφαρμογή παρέχει δυνατότητα πλοήγησης σε ελληνικά και αγγλικά, ενώ διατίθεται δωρεάν από το ApStore και το PlayStore

 

     

 

 

 

Παράλληλα δημιουργήθηκε και ένας νέος διαδικτυακός χάρτης (διαδικτυακή εφαρμογή) ο οποίος περιέχει όλη την πληροφόρηση που παρέχει η εφαρμογή Recycling CY. Το κοινό έχει πρόσβαση στον διαδικτυακό αυτό χάρτη μέσω των ιστοσελίδων των οργανισμών μας.

Ευελπιστούμε ότι η νέα εφαρμογή θα βοηθήσει τόσο στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού όσο και στην εκπαίδευσή του σε θέματα ανακύκλωσης.  

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑSubscribe

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Τσερίου 229,

Τ.Κ. 2047, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος

 

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Τ.Θ. 25463,

1310 Λευκωσία, Κύπρος

Γραμμή Εξυπηρέτησης Κοινού 7000 0090

Τηλέφωνο 22 586 000

Τηλεομοιότυπο 22 586 001

Ηλεκτρονική Διεύθυνση admin@greendot.com.cy