Γενική Συνέλευση Μετόχων της Green Dot Κύπρου

j

Παρακολούθησε τα βίντεο και ολοκλήρωσε την εξέταση για να κερδίσεις όλα τα badges και να πιστοποιηθείς Green Ambassador. Οι καλύτεροι θα βραβευθούν σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί από την Green Dot Κύπρου.

Γίνε και εσύ Green Ambassador τώρα! Κανε κλίκ εδώ!

ΕΓΓΡΑΦΗ
0 Badge(s)
0% ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Παρακολούθησε το βίντεο ή κατέβασε τη παρουσίαση της κάθε ενότητας πριν την εξέταση.

intro
final

Τελικό Στάδιο

Στην τελική ενότητα του Green Academy γίνεται αναφορά στο ρόλο και τις δραστηριότητες της Green Dot Κύπρου, η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών στην Κύπρο. Με την ολοκλήρωση του βίντεο ακολουθεί η τελική εξέταση με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Είσαι στο τελευταίο στάδιο για να πιστοποιηθείς ως Green Ambassador!

pmd
paper
glass
Submitted by Con on Παρ, 09/14/2018 - 12:28

 

20180913 photo geniki sineleysi

 

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 4:00 μ.μ. στο κτίριο του ΚΕΒΕ, η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Green Dot Κύπρου.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Σπανός παρουσίασε τα σημαντικότερα γεγονότα που έλαβαν χώρα καθώς και τα αποτελέσματα του 2017.
Παράλληλα παρουσίασε τις τρέχουσες εξελίξεις καθώς και τα αναμενόμενα αποτελέσματα για το τρέχον έτος.

Η Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τις Οικονομικές Καταστάσεις του Οργανισμού για το 2017.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, επανεξελέγησαν τα εκ περιτροπής αποχωρούντα μέλη, κ.κ. Μιχάλης Σπανός και Λίνος Βουρής.

Μετά το πέρας των εργασιών της Συνέλευσης, συνεκλήθη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου για να καταρτισθεί σε σώμα υπό την Προεδρία του κ. Παναγιώτη
Παπαφιλίππου. Στην Προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου επανεξελέγη ομόφωνα ο κ. Μιχάλης Σπανός και Αντιπρόεδροι επανεξελέγησαν επίσης ομόφωνα οι κ.κ. Μάριος Τσιακκής και Μάριος Χ’ Γαβριήλ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο επανέλαβε την προσήλωσή του προς το καθήκον επίτευξης των εθνικών στόχων ανακύκλωσης και της εξυπηρέτησης των Κυπρίων πολιτών.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑSubscribe

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Τσερίου 229,

Τ.Κ. 2047, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος

 

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Τ.Θ. 25463,

1310 Λευκωσία, Κύπρος

Γραμμή Εξυπηρέτησης Κοινού 7000 0090

Τηλέφωνο 22 586 000

Τηλεομοιότυπο 22 586 001

Ηλεκτρονική Διεύθυνση admin@greendot.com.cy