Το τζιν δεν πεθαίνει ποτέ

Το τζιν δεν πεθαίνει ποτέ.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν το τζιν που αγαπήσατε και έχετε δεθεί μαζί του, δεν θα σας απογοητεύσει.

 

Είτε πρόκειται για το παλιό τζιν μπουφάν, πουκάμισο ή παντελόνι, το υλικό αυτό μπορεί να είναι η πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για πολλές κατασκευές. 

Μια εξαιρετική και όμορφη ιδέα είναι η χρήση του τζιν στο γραφείο, όχι ως ένδυση αλλά ως μολυβοθήκη. Βεβαίως η ίδια κατασκευή μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε ένα παιδικό δωμάτιο για την αποθήκευση των χρωμάτων, ψαλιδιών και λοιπών αντικειμένων. 

Αν θέλετε το τζιν μαζί σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργήστε ένα περιτύλιγμα για το σημειωματάριο, την ατζέντα ή το τετράδιο των συνταγών. 

Green Life E-Book

Κατέβασε το E-Book!

Η ίδια φιλοσοφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να ντύσουμε έπιπλα, καλάθια ή πλαστικά δοχεία, προκειμένου να μετατραπούν σε πολύ ντιζαϊνάτες και καλαίσθητες θήκες για περιοδικά, είδη ραπτικής ή άλλα αντικείμενα του σπιτιού. 

Αν η μανία σας για το τζιν σας άνοιξε την όρεξη για ακόμη περισσότερες κατασκευές, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε τζιν θήκες για τα μαχαιροπίρουνα. Για το σκοπό αυτό είναι ανείπωτα πρακτικές οι τσέπες των παλιών τζιν ρούχων. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι όλες οι τσέπες ίδιες. 

 

Τέλος, για όσες προτιμούν τα πιο εκκεντρικά αξεσουάρ, η δημιουργία μιας μπουτονιέρας από τζιν είναι, φαίνεται και φοριέται με μεγάλη ευκολία. Πολύ όμορφη θα ήταν η χρήση μιας τέτοιας μπουτονιέρας πάνω σε ένα σκούφο ή μια στέκα.

 

Διαλέξτε λοιπόν την ιδέα που σας ταιριάζει περισσότερο, αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει και ξεκινήστε τις κατασκευές!

 

New Call-to-action

 

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑSubscribe

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Τσερίου 229,

Τ.Κ. 2047, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος

 

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Τ.Θ. 25463,

1310 Λευκωσία, Κύπρος

Γραμμή Εξυπηρέτησης Κοινού 7000 0090

Τηλέφωνο 22 586 000

Τηλεομοιότυπο 22 586 001

Ηλεκτρονική Διεύθυνση admin@greendot.com.cy